Over Petra van de Langenberg

Massage met een ziel

Klassieke en sportmassage
Petra volgde de beroepsopleiding voor klassieke massage en sportmassage. Daarnaast heeft ze zich bekwaamd in vier deelgebieden: lymfedrainage, fibromassage, aromatherapie en hotstone massage. Ook volgde Petra de opleiding voor NLP-life coach (neurolinguïstisch programmeren).

Lichaam en geest
Voor Petra zijn lichaam en geest onafscheidelijk. Veel klachten lijken alleen fysiek, maar vaak speelt er meer. Petra is als geen ander in staat om daar de vinger op te leggen. Ze maakt daarbij onder meer gebruik van NLP-technieken.

Persoonsgericht
Voor Petra staat elke behandeling op zichzelf. Met grote deskundigheid en persoonlijke interesse helpt ze haar cliënten verder. ‘Het bijzondere is dat je direct en intensief contact maakt met mensen. Dat geeft mij weer energie en het maakt mijn werk zo boeiend. Ik zit hier helemaal op mijn plek.’

Prakrijkruimte
Petra is al sinds haar twaalfde gefascineerd door het massagevak. Sinds 2011 heeft ze een eigen praktijk, gevestigd in het Wateringse Veld in het uiterste zuidwesten van Den Haag. Dit jaar opent ze ook een praktijktruimte in het Haagse stadsdeel Escamp. Daarnaast werkt Petra aan huis.